Seinelaan 23

5627WB Eindhoven

Telefoon: 040-238 02 50

info@floyd.nl


WorldCalamiteitencentra

Kenmerkend voor meldkamers en calamiteitencentra is dat snelheid van handelen en beschikken over de juiste informatie op het juiste moment cruciaal is. Ook de mensen die er werken beschikken over een rijke ervaring wat betreft het werken in het veld. Zowel in openbare orde & veiligheid, defensie of een controle ruimte bij een bepaald kritisch proces staat de behoefte aan hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid op de eerste plaats. 

Typisch is voor al deze omgevingen dat de belasting van zowel de mensen als ook de systemen is erg stochastisch is. Deze moeten daarom optimaal zijn afgestemd op een maximale belasting. Inkomen de dreigingen en noodoproepen en de communicatie met de medewerker moeten betrouwbaar worden. ook snel terugvinden en luisteren van dergelijk recordings is van groot belang.

In deze omgevingen is, naast communicatie technische zaken, ook de environmentals en lay-out van de ruimte zijn groot belang. de behoefte tussen de medewerkers van een dergelijke omgeving moeten onderling oog- en spraakcontact kunnen hebben. akoestische eigenschappen en kwaliteit van licht en lucht moeten vooral in dit soort omgevingen optimaal zijn.

Floyd heeft bij uiteenlopende van dit soort calamiteiten centra geadviseerd en realisatieprojecten succesvol gemanaged. De specifieke marktkennis en ervaring zijn, ook voor uw calamiteiten centrum project, van grote waarde.