Seinelaan 23

5627WB Eindhoven

Telefoon: 040-238 02 50

info@floyd.nl


headerOnze expertises

De expertise van Floyd op het gebied van Telecommunicatie is ruim. Deze expertise omvat naast de gebuikelijke telecommunicatie technologische ook onderwerpen als multi media, netwerken en systeemkennis ook kennis en ervaring wat betreft veranderingsprocessen en organisatorische aspecten. Maar ook minder voor de hand liggende zaken als de invloed van de zogenaamde "Social Networks" nemen wij mee in onze afwegingen.

Onafhankelijk

Hoog in het vaandel van Floyd hebben we onze onafhankelijkheid staan. Wij zijn op geen enkele wijze gelieerd aan welke leverancier dan ook. Door die onafhankelijkheid hebben wij de vrijheid om u ongehinderd te adviseren en te begeleiden tijdens besluitvorming over of realsatie van uw telecommunicatieproject

Ervaring

Telecommunicatie is een complexe materie. Juist omdat we het als een vanzelfsprekendheid vinden dat telecommunicatie voorhanden is en altijd werkt. Om deze vanzelfsprekenheid waar te maken is brede kennis en ruime ervaring absoluut noodzakelijk. Hiervoor heeft Floyd een aantal specialismes benoemd welke zijn voortgekomen uit onze eigen werkervaring. Deze ziet u hiernaast weergegeven.

Mocht uw specifieke vraag of situatie hier niet beschreven zijn kunnen wij u toch van dienst zijn met advies en ondersteuning door us vraag en situatie grondig te analysren en helder aan te geven wat we concreet voor u kunnen betekenen.